انفجار باطری گوشی همراه شایعه یا واقعیت ؟
انفجار باطری گوشی شایعه یا واقعیت ؟یکی از داغ ترین بحث هایی که در فضای مجازی صورت می گیر گذاشتن عکس هایی از سوخته شدن بخشی از بدن شخص که براثر استفاده بیش از حد از موبایل خود هست ما برای رد یا تایید این مساله نمی پردازیم به ساختار خود باطر ی می پردازیم که ایا امکان انفجار را دارد یا خیر ایا به راحتی باطری موبایل منفجر می شود.
طراحی و ساختار باطری موبایل تحت شرایتی طراحی و ساخته شده که می توان به راحتی در هر موقعیتی از ان استفاده کرد البته باید خاطر نشان کرد که هر وسیله ای که ساخته می شود شرایط نگهداری وطرز استفاده از ان را نیز باید رعایت کرد وباطری موبایل هم داری شرایط مطلوب وغیر مطلوب می باشد .
شرایط نگهداری باطری موبایل
باطری موبایل یا هر نوع ذخیره کننده انرژی می توانند در شرایط نگهداری نا مطلوب خیلی خطر ساز هم باشند واز این رو باید شرایط که با عث تجدید این خطر می شود را رعایت کنیم با این شرایط بیشتر اشنا شویم
یکی از این شرایط این هست که وقتی باطری موبایل یا هر نوع باطری شارژی خالی می شود زمانی که در حال دریافت مجدد انرژی می باشد مقداری گرما تولید می کند وبا توجه به گرمای خود باطری ما هم همزمان از دستگه استفاده می کنیم، و گرمای قطعات نیز اضاف می شود و در این موقعیت می تواند خطر ساز شود .
دلیل دیگر خطر ساز شدن اسیب رسیدن به گوشی هست به این صورد که گوشی در حین کار اسیب جدی دیده باشد که موجب تغییر فیزیکی ان شود یا کج شدن یا فشرده شدن ان می تواند به باطری اسیب رسانده باشد ودر این وضعیت باید اقدام به تعویض ان کنیم .
مساله دیگر این هست زمانی پیش می اید که گوشی موبایل از نظر سخت افزاری مشکل پیدا می کند وباعث می شود که فشار زیادی به باطری وارد شود ،در این شرایط معمولا دیر شارژ می گیرند وخیلی زود هم خالی می کنند و این شرایط باطری موبایل متورم می شود که می تواند خطر ساز شود .
انفجار باطری گوشی شایعه یا واقعیت ؟
ایا به راحتی باطری موبایل منفجر می شود یا خیر
باطر موبایل داری لایه های هست که وظیفه انها ذخیره کردن انرژی می باشد واین لایه ها دارای قطب مثبت ومنفی می باشند در شرایطی می تواند خطر ساز شود که این لایه ها با فشار بیرونی که باعث بهم فشرده شدن این لایه شوند که بر اثر این فشار قطب ها به همدیگر بر خورد وخطر ساز شوند.
یا بوسیله ی شی خارجی سوراخی در باطری ایجاد شود که بر اثر ان اتصال کوتا بوجود اید که این انرژری ذخیره شده به یکباره تخلیه شود که موجب دود زیاد و در نهایت موجب اتش گرفتن شود ولی انفجاری صورت نمی گیرد بلکه اتش تیزی از ان بیرون می زند که می تواند بروز اتش سوزی در اطراف ان شود و در این موقعیت ها هر چه باطری شارژ بیشتری داشته باشد زمان خاموش شدن ان طولانی تر هست وهمچنین اگر باطری خالی تر باشد خطر ان کمتر است و زمان تخلیه ان می تواند سریع به پایان برسد .
در صورت تعویض باطری سعی شود از برند اصلی استفاده شود اکثر باطری ها با ایمنی بالای ساخته می شوند وهمیشه استثنا وجود دارد
بهتر این هست که مواردی که ذکر شده را رعایت کنیم تا از حوادث احتمای جلوگیری شود .
شراط مطلوب نگهداری از باطری بهتر است که در مجاور گرما قرارنگیرد و زمان شارژ گرفتن، از گوشی استفاده نکنیم هر چه در محیط خنک استفاده شود طول عمر باطری بیشتر می شود .
امیدوارم این مطلب باعث شود کمکی دراین زمینه ودر شناخت حوادث احتمالی مفید واقع شود
سایت موبایل راهکار پیشرو در راه کارهای تعمیراتی موبایل
دیدگاهتان را بنویسید